6720 Szeged Horváth Mihály.u 7.
 

A LEGÚJABB FEJLESZTÉSÜNK,
CSAK A PENGETŐT KELL ODA TARTANI...
:
 

ZOOM AC-3

2017-08-09

Ismerje meg az AC-2 nagy testvérét
Az ÚJRAGONDOLT AC-3 minden lehetőséget megad egy akusztikus gitárosnak a saját hangzásának formálásához és kreativitásának kiéléséhez
A Zoom Corporation „Acoustic Creator“ néven egy új terméksorozatot mutat be. Az új Acoustic Creator terméksorozat magában foglalja a nem rég bemutatott Zoom AC-2 mellett a Zoom AC-3 modellt, amely nem sokára kiszállítható lesz.
Az AC-3 hasonlóan az AC-2 modellhez bővített DI box-ként működik, amellyel az akusztikus gitárosok hangszerük hangzását jelentősen feljavíthatják, illetve helyreállíthatják. Ezenfelül az akusztikus gitár hangzásának akusztikus leképzését, valamint multi effekteket kínál élő előadáshoz és stúdiózáshoz. Mint DI box, hangzás-leképző és effektpedál az AC-3 minden lehetőséget megad egy akusztikus gitárosnak a saját hangzásának formálásához és kreativitásának kiéléséhez.
16 forrás gitár presettel, mint pl. a Dreadnought, 12 String, Triple 0 vagy az Upright Bass az AC-3 szimulálni tudja a különböző testformákat és méreteket és helyreállítja azon hangzásrészeket, amelyek a pickup hangszedés által amúgy elvesznek. A gitáros kikeresi az egyes presetek által a neki megfelelő hangszert, és gondoskodik arról, hogy ezt a hangzást egy erősítő rendszer autentikusan hangosítsa.  
A még jobb hang-leképzés érdekében az AC-3 ezenfelül 15 cél- gitár presetet kínál fel, amelyek által tökéletesíthető a mindenkori gitár- modellhez és testformához igazítás. Azok a gitárosok akik Martin D-18 Dreadnought hangszeren játszanak, választhatják például a Dreadnought forrás-presetet, és a hangzást a D-Eighteen cél- gitár presettel tökéletesen hozzáigazíthatják saját hangszerükhöz.
A gitárosok az AC-3-ba épített effektprocesszorok által végül 9 olyan effektből válogatva adhatják meg az utolsó simítást, mint pl. a reverb, delay, és chorus. Az akusztikus gitárosok számára fő funkciónak számítanak: egy minimális alapzúgású kiváló preamp, egy kompresszor, egy 3 sávos EQ, valamint a választási lehetőség piezoelektrikus és mágneses hangszedők között.
Az Anti-Feedback szabályozóval a problémás frekvenciák csökkenthetőek előadás közben. Ezenkívül a gitáros bekapcsolhat egy boost funkciót a hangerő emelésére újjal pötyögtetéskor vagy a szólók kiemeléséhez a mixerben.
Az AC-3 ösztönösen kezelhető, jól rendezett dizájnjának és automatikus hangoptimalizálásának köszönhetően a gitárosok hamar rátalálnak a megfelelő beállításokra. Mindezeken felül a pedál kompakt méretének jóvoltából könnyen szállítható és kényelmesen vihető fellépésre, próbákra vagy éppen stúdióba.
A Zoom AC-3 2017 októberétől lesz kapható, előjegyzés estén árkedvezményt adunk!.
< vissza a hírekhez