6720 Szeged Horváth Mihály.u 7.
 

A LEGÚJABB FEJLESZTÉSÜNK,
CSAK A PENGETŐT KELL ODA TARTANI...
:
 

Jogi nyilatkozat


A Csermák Hangszerüzlet (www.csermak.hu) weboldalának felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép a Csermák Hangszerüzlet tulajdonát képezi. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után.

A Csermák Hangszerüzlet főoldalára mutató linket bárki elhelyezheti saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetok abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a www.csermak.hu oldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

Adatkezelési elveink

A regisztrált felhasználók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A Csermák Hangszerüzlet a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a kért információk és rendelések megküldésére használja fel, és semmilyen formában nem adja azt tovább. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, amik a rendelések kézbesítéséhez szükségesek. A Csermák Hangszerüzlet fenntartja magának a jogot a www.csermak.hu weboldal regisztrációs feltételeinek megváltoztatására, amelyről a regisztrált felhasználóknak értesítést küld e-mail útján.
A személyes adatokkal az alábbi jogszabályok szerint járunk el:

  • a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
  • az egyének védelmérol a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
  • a hírközlésről szóló 2001. évi XL. törvény VIII. fejezetében foglalt rendelkezések;
  • a hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, a hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosító-kijelzés és hívásátirányítás szabályairól szóló 253./2001. (XII. 18.) kormányrendelet;
  • az elektronikus kereskedelemrol szóló 2001. évi CVIII. törvény;
  • a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének a tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzata, különös tekintettel a személyes adatok és információk kezelésérol és védelméről szóló 2. számú mellékletre.