6720 Szeged Horváth Mihály.u 7.
 

A LEGÚJABB FEJLESZTÉSÜNK,
CSAK A PENGETŐT KELL ODA TARTANI...
:
 

Vásárlási útmutató

Áruházunk a 15/1989.(IX.7)KeM rendelet 2. § (4) bekezdésében előírt feltételeknek
megfelelően működésünket a
Magyar Kereskedelmi Engedélyeztetési Hivatal C/002 988 számú engedélyezte, az engedélyt a Szeged MJV Polgármesteri Hivatal Okmányiroda adta ki.

Tájékoztató a Csermák Hangszerüzlet webáruházában történő vásárlás szabályairól, feltételeiről és költségeiről.

A vásárlás menete:

1) Regisztráció
A regisztráció során megadott adatai alapján tudjuk az Ön megrendelését teljesíteni. Ha már regisztrált felhasználónk, csak bejelentkezie kell.

2) Kosár
A kiválasztott termékeket, a darabszám megadása után, a kosár ikonra kattintva helyezheti el kosarában.
A kosár használata nem jár vásárlási kötelezettséggel!
A kiválasztott termékek listáját az oldal jobb-felső részén található kosár ikonra kattintva tekintheti meg, ahol módosíthatja valamint véglegesítheti rendelését.

3) Kívánt cím megadása
A legördülő listából kiválaszthatja a regisztrációkor megadott címét, vagy szállítási és számlázási címet adhat meg!

4) Rendelés
Kattintson a Rendelés gombra. Ilyenkor a rendszer regisztrálja megrendelését, a rendelési adatokról automatikusan "Rendelési értesítő" e-mailt küldünk Önnek is a regisztrációkor megadott e-mail címre.
Figyelem! Rendeléskor a kosár teljes tartalmát megrendeli!

5) Visszaigazolás
A Csermák Hangszerüzlet munkatársai, a megrendelést követő egy munkanapon belül, minden esetben visszaigazolják rendelését, részletezve az Ön rendelésével felmerülő költségeket.  A megrendelése onnantól kezdve él, mikor a megrendelése után ezt a visszaigazolást megkapja cégünktől, amely véglegesíti amegrendelését, annak árát és a szállítás módját. A szállítási költségről a lejjebb található "Szállítási költségek" táblázatból előzetesen tájékozódhat, majd a rendelt áru súlyától, értékétől függő pontos összegét a " Rendelési értesítő"-re küldött visszaigazoló válaszunkban találja meg. Előfordulhat, hogy a megrendelt termék pillanatnyilag nincs raktáron, ekkor tájékoztatjuk Önt a termék érkezési idejével kapcsolatosan, vagy informáljuk  hasonló termékek ajánlásával. Felhívjuk a figyelmét, hogy a termék adatlapokon szereplő leírások, csak tájékoztató jellegűek, az ebben szereplő információkért felelősséget nem vállalunk.
Ha Ön 48 órán belül mégsem kap visszaigazolást, az technikai probléma lehet, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot vagy ismételje meg rendelését!

Fizetés átutalással:

Csak intézmények részére

Kérjük az intézmény és az ügyintéző nevét, telefonszámát megadni.
Munkatársunk ezután felveszi vele a kapcsolatot, a részletes ügymenet megbeszélése céljából.

Egyéb tudnivalók:

Szállítási határidő a szállítótól függ
Az átlagos szállítási határidő  2-5 munkanap.

Szállítási költségek:

DPD házhoz szállítás utánvéttel együtt:

25.000.- forint feletti vásárlás esetén a szállítási díj 0- Ft.

 0,01 - 3,00 kg 1 750 Ft
3,01 - 5,00 kg 2 060Ft
5,01 - 10,00 kg 2 220 Ft
 10,01 - 15,00 kg 2 380 Ft
15,01 - 20,00 kg 2 540 Ft
20,01 - 25,00 kg 3 100 Ft
 25,01 - 31,50 kg 3 650 Ft
31,51 - 50,00 kg 5 550 Ft

PickPack pontos szállítás utánvéttel együtt:

Kiválasztja az Ön számára kedvező átvételi helyet és megírja annak a számát és a nevét. Mi aznap elidítjuk a kért árut. 25.000.- forint feletti vásárlás esetén a szállítási díj 0- Ft.

0 - 3 kg. 1.210.- Ft.
3 - 10 kg. 1.275 .-Ft.
10 - 20 kg. 1.340.- Ft.

Postacímünk:

Csermák Hangszerüzlet
6720 Szeged Horváth Mihály u. 7

Az elállás joga

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől számított 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptárinapot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelete rendelkezik. A vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga az üzleteinkben történő személyes, DPD szállító céggel, illetve a PickPack pontos szállítással való visszaszállítással gyakorolható. A Csermák Hangszerüzlet  postai csomagokat, technikai okokból nem tud fogadni. Az elállással érintett terméket nem küldheti utánvétellel, ennek átvételét a Csermák Hangszerüzlet nem teljesítheti.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia. Az Ügyfél kérésére és költségére munkatársaink külön költség felszámolása nélkül gondoskodnak a visszaszállítás bonyolításáról. A fogyasztó a kitöltött és aláírt elállási nyilatkozatát  (Letölthető: „Elállási nyilatkozat minta” ) az alábbi lehetőségek igénybevételével küldheti meg cégünknek:
Címzett: Csermák Hangszerüzlet, 6720 Szeged Horváth Mihály u. 7.
T/Fax: 0662 420792 
 
Elállás esetén cégünk követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését. A fogyasztó a dolog jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges kezeléssel járó használat után fennálló értékcsökkenésért nem,  de az ezt meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel. Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.
 

Garancia, reklamációk kezelése
A garanciális jogok megegyeznek az üzletben vásárolt áru garanciális feltételeivel. A Csermák Hangszerüzletben (Szeged, Horváth Mihály u. 7.) lehet reklamációs bejelentést tenni a számla és a garancialevél alapján.
Figyelem! bármelyik szállítótól átvett csomagot még az átadó (szállító) jelenlétében kell átvizsgálni és átvenni, mert az esetleges szállítási sérülésekért mindenkor a szállító a felelős!

A vásárlási feltételek megfelelnek a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletben leírtaknak

Személyes adatainak kezeléséről Jogi nyilatkozatunkban olvashat.